Fabrixx

Over Fabrixx

Fabrixx: een Belgisch merk van topkwaliteit met een kleine collectie soepel vallende probleemloze stoffen!

De collectie van Fabrixx is een kleine collectie, maar juist dat maakt in dit geval ook de kwaliteit uitstekend. Ondanks dat het een kleine collectie is, heeft deze collectie voor ieder wat wils. Zo zijn er prachtige linnen stoffen, maar ook hele dichte stoffen.

Daarbij onderscheidt Fabrixx zich ten opzichte van andere merken in de manier van confectie en het vervoer van de stoffen. Fabrixx heeft namelijk de confectie volledig in eigen hard doordat zij een eigen atelier hebben. Wat daarbij ook een service is van Fabrixx is dat zij na confectie de gordijnen gewassen en opgehangen worden in het atelier. De hoogte kan dan bijgesteld worden en de plooi trekt mooi vast in de stof. Daarbij wordt ook de buitenste plooi verbonden aan de volgende plooi door middel van een touwtje zodat de buitenste plooi nooit naar buiten krult. Perfecte afwerking dus gegarandeerd!

Wat doet Fabrixx anders dan andere merken als het gaat om vervoer? In plaats van dat normaliter andere merken de stoffen leveren op een hanger, vervoert Fabrixx de stoffen in plastic zakken in dozen. Hierdoor worden de stoffen niet geplet of dubbelgevouwen. Als de stoffen dan bij u worden opgehangen, zijn er geen vouwen meer te bekennen. Bij aflevering dus gelijk hangklaar!

U bent van harte welkom in de winkel om de collectie te ervaren. En als u geïnteresseerd bent in stoffen van dit merk, vertellen onze adviseurs er graag meer over met een bijpassend advies. Graag tot ziens!

 

Fabrixx

Ontdek ook onze andere merken: