JAB Anstoetz 

Over JAB Anstoetz

Kwaliteit, veelzijdig en exclusief

JAB Anstoetz staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige stoffen. Uiteraard steeds weer met nieuwe collecties, waar altijd de meest recente trends in terug te vinden zijn. 

De collectie van JAB is zeer divers, zodat er altijd en voor iedereen een aantal passende stoffen tussen zitten. Of dit nu een gedessineerde, of juist een effen stof moet zijn, JAB heeft het allemaal. Van zeer transparante stoffen, tot een verduisterend gordijn voor uw slaapkamer. Binnen Koreman Home Textiel vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnen, waarin al deze stoffen terug te vinden zijn.

Naast gordijnen, biedt JAB ook een divers assortiment aan tapijt en binnenzonwering. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht!

Bent u op zoek naar wat exclusiefs? Ook dan is JAB een goede keus! De ‘merken’ Chivasso en Carlucci zijn namelijk onderdeel van JAB. De collecties van beide merken bieden een prachtige mix van high-end textiel en schitterende gordijnen en tapijten. Bovendien, altijd volgens de laatste Fashion trends! 

Kortom: JAB heeft het allemaal!

Ontdek ook onze andere merken: